CreativWeb.Ro

Creare site web de prezentare

Inainte de creare a unui site de prezentare, vom discuta despre lista ta cu cerintele necesare pentru crearea site -ului. Daca inca nu ai un brief, vom dezvolta unul impreuna in functie de obiectivele care doresti sa le atingi cu noul website.

Un creare site web de prezentare este adecvat companiilor și persoanelor fizice care vor să aibă o prezență online, prin care să expună potențialilor clienți serviciile și produsele oferite. În cea mai simplă formă a sa, un site web de prezentare va avea o pagina de start (homepage), una sau mai multe pagini informative și o pagină de contact.

Fiecare site web este unic în felul lui, iar structura acestuia, complexitatea și funcțiile care vor fi integrate sunt subiectul unor discuții între noi și beneficiar, care vor fi reflectate în prețul final al proiectului. Creare

CreativWeb design pune accent pe furnizarea serviciilor complete și de calitate clienților nostri. Prin procesul de creație al unui site web ne asigurăm că mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat în designul site-ului și va fi transmis cu ușurință vizitatorilor.

Creare Site

Creare site web de prezentare

Design web responsive

Compatibilitate cu dispozitivele mobile.

Slideshow

Imagini de impact pe prima pagină a site-ului.

Galerie foto/video

Integrate pe orice pagina web din site.

Garanție

30 zile garanție și remediere gratuită a erorilor.

Optimizare SEO

De la structura site-ului la setarea meta tag-urilor.

Conformitate GDPR

Pagini cu politici de confidentialitate și cookie-uri.

Panou administrare

Poti modifica usor conținutul paginilor web.

Formular contact

Protejat anti-SPAM prin Google reCaptcha.

Alte opțiuni și funcții ------

Portofoliu

Secțiune cu proiecte realizate, albume foto sau video.

Sistem rezervare

De la rezervare camere hotel la planificator agenda.

Multilanguage

Extensie site web in mai multe limbi.

Diverse

Alte funcții particulare afacerii dvs. ce pot fi integrate in site.

Primul pas în realizarea unui site web îl reprezintă colectarea datelor și informațiilor necesare, evaluarea volumului de muncă pe care îl implică, precum și a costurilor ce rezultă din acesta. Acum este creionată structura viitorului site și sunt transmise (de beneficiar către Dream Webdesign) toate materialele necesare, de la texte și imagini la videoclipuri sau alte materiale ce se doresc a fi integrate în viitorul site web.

Pe baza informațiilor furnizate, designerii noștri se vor ocupa de realizarea unei prime variante a site-ului web. Aceasta va reflecta propria viziune, și reprezintă un model pentru beneficiar. Acolo unde lipsesc informații, vor fi folosite unele implicite, iar în cazul imaginilor vom folosi unele potrivite, licențiate pentru uzul comun, pe care le achiziționăm online.

Puteți veni cu oricâte revizuiri doriți asupra site-ului, așa încât la final acesta să arate exact cum ați dorit. Aceste revizuiri nu presupun schimbarea termenilor contractuali, adaugarea de noi funcții sau capabilități site-ului, ci se refera strict la modificările de grafica, structură și conținut.

Site-ul web realizat este testat, sunt remediate erorile descoperite și sunt implementate ultimele retușuri solicitate de către beneficiar. De asemenea, site-ul web este transferat pe domeniul principal, dacă acesta a fost dezvoltat pe un subdomeniu sau pe un alt server și este lansat publicului.

Servicii post-design

În funcție de bugetul de care dispuneți, putem oferi mentenanță web lunară sau la cerere (când este nevoie). Aceasta presupune actualizări ale platformei CMS, verificări ale logurilor de erori și securitate și remedierea problemelor întâlnite, realizarea de backup-uri sau alte activități ce țin de administrarea site-ului web.

Fie că este vorba de „link building” personalizat sau campanii de publicitate prin Google Adwords sau Facebook Ads, Dream Webdesign se poate ocupa de configurările necesare ca rezultatele obținute în urma promovării să aibă un impact maxim.